Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 19:52

9μηνο Επιμορωτικό Πρόγραμμα: «Αντικειμενοστραφή Προγραμματισμό με τη Γλώσσα Προγραμματισμού C++ (Πρότυπο 2017)» (540 ΩΡΩΝ)

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τηVellumGlobalEducationalServicesανακοινώνουν την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Εννεάμηνο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Αντικειμενοστραφή Προγραμματισμό με τη Γλώσσα Προγραμματισμού C++ (Πρότυπο 2017)/ VellumDiplomainC++ - (C++17 Standard)», διάρκειας 540 ωρών.

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

Επιστημονικά Υπεύθυνος:Ευστράτιος Παπάνης,

Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΝΝΕΑΜΉΝΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΌΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

με τιτλο: «Αντικειμενοστραφή Προγραμματισμό με τη Γλώσσα Προγραμματισμού C++ (Πρότυπο 2017)» (540 ΩΡΩΝ)

 

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τηVellumGlobalEducationalServicesανακοινώνουν την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Εννεάμηνο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Αντικειμενοστραφή Προγραμματισμό με τη Γλώσσα Προγραμματισμού C++ (Πρότυπο 2017)/ VellumDiplomainC++ - (C++17 Standard)», διάρκειας 540 ωρών.

Το Πρόγραμμα συνδιοργανώνεται από τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τη Vellum Global Educational Services.

Τα χαρακτηριστικά της διοργάνωσης είναι τα ακόλουθα:

1. Η επιστημονική εποπτεία του σεμιναρίου γίνεται από τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αυτή περιλαμβάνει αξιολόγηση της στοχοθεσίας, του ψηφιακού υλικού, των μεθόδων διδασκαλίας, την επάρκεια των διδασκόντων και την τελική απονομή των τίτλων σπουδών. Ο ακαδημαϊκά υπεύθυνος του Προγράμματος είναι μέλος ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

2. Η γραμματειακή, διοικητική, οικονομική και εκπαιδευτική οργάνωση του σεμιναρίου έχει ανατεθεί εξ ολοκλήρου στη Vellum.

3. Συνοπτικά: ο τίτλος σπουδών απονέμεται από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

4. Η αξιολόγηση του προγράμματος γίνεται από τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Πιθανές μοριοδοτήσεις μπορεί να ισχύουν ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Έναρξη μαθημάτων: 15.01.2021

Λήξη μαθημάτων: 15.10.2021

Δίδακτρα: 390 ευρώ/εφάπαξ

Εγγραφέςέως: 14.01.2021

Πληροφορίες:Vellum Global Educational Services

https://aegean.vellum.org.gr/

Τηλέφωνα: 210-7101894, 2310-501895 (Εργάσιμεςμέρεςκαιώρες 9.00-20.30)

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνες επικοινωνίας: Διαμαντοπούλου Γεωργία, Κουρπαγιαννίδου Νόπη

Αρχικές πληροφορίες για τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας:

Psichologia.gr / Ppy.aegean.gr

Τηλέφωνα: 22510-36520, 22510-36580 (Εργάσιμες μέρες και ώρες 9.00-21.00)

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύνδεσμος Εγγραφής: https://freestudies.gr/formagn.php?infid=programmatismosC

 


 

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τον προγραμματισμό (διαδικαστικό και αντικειμενοστραφή), χωρίς να είναι απαιτούμενη η προηγούμενη εμπειρία ή η γνώση σε κάτι απ’ αυτά. Ιδανικά, ο σπουδαστής θα πρέπει να έχει βασική αντίληψη στοιχειωδών μαθηματικών πράξεων και να είναι εξοικειωμένος με την πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Σκοπός και στόχοι προγράμματος

To πρόγραμμα «Αντικειμενοστραφή Προγραμματισμό με τη Γλώσσα Προγραμματισμού C++ (Πρότυπο 2017)», εισάγει τον σπουδαστή στον διαδικαστικό προγραμματισμό με τη γλώσσα προγραμματισμού C και, εν συνεχεία, με την αντικειμενοστραφή γλώσσα προγραμματισμού C++, σύμφωνα με την προτυποποίηση C++17 (2017). Η γλώσσα προγραμματισμού C θεωρείται η βάση όλων των σύγχρονων γλωσσών προγραμματισμού και η πιο γνωστή επέκταση της, η C++, είναι η αντικειμενοστραφής γλώσσα προγραμματισμού με τη μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο και με συνεχείς προτυποποιήσεις, με τελευταία αυτή του 2020.

Δεξιότητες που καλλιεργούνται στους επιμορφούμενους

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο/η επιμορφούμενος/η θα είναι σε θέση:

  1. Να αντιλαμβάνεται έννοιες της C και της C++ όπως, μεταβλητές, δομές επιλογής και επανάληψης, συναρτήσεις, μεθόδους και κληρονομικότητα.
  2. Να εντοπίζει σφάλματα, να λαμβάνει την είσοδο του χρήστη και να δημιουργεί

 αποτελέσματα από τις εισόδους αυτές.

  1. Να αλλάζει χρώματα και να ενεργοποιούνται στοιχειώδη ηχητικά μηνύματα σε μια εφαρμογή.
  2. Να εφαρμόζει αλγόριθμους που βοηθούν στη βελτιστοποίηση μιας εφαρμογής.
  3. Να δημιουργεί παιχνίδια απλού επιπέδου (Τρίλιζα, Ναυμαχία,TETRIS κ.λπ.).
  4. Να δημιουργεί μεταβλητές, κλάσεις και αντικείμενα στη RAM και, στο τέλος, να καταστρέφει τα παραπάνω από τη RAM.
  5. Να μπορεί να μεταβεί ομαλά στην εκμάθηση γλωσσών υψηλότερου επιπέδου (C#, JAVA) πολύ εύκολα, λόγω της εξοικείωσης με τις γλώσσες που αποτελούν τη βάση για αυτές.

Μέθοδος Διδασκαλίας

Η μέθοδος διδασκαλίας βασίζεται στην παρουσίαση του συντακτικού της κάθε γλώσσας, την εκμάθηση βασικών και προηγμένων αλγοριθμικών τεχνικών, τη σύνταξη παραδειγμάτων και παρουσίαση ασκήσεων πολλαπλής επιλογής και συγγραφής κώδικα. Μέσα από τα ανωτέρω, οι σπουδαστές θα αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες για τον προγραμματισμό πολύπλοκων αλγορίθμων και θα εξοικειωθούν με τα πιο μοντέρνα στοιχεία του αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού.

Διάρκεια (αρχή -τέλος)

Το πρόγραμμα είναι εννεάμηνο και πιστώνει 540 διδακτικές ώρες.

Έναρξη μαθημάτων: 15.01.2021

Λήξη μαθημάτων: 15.10.2021

Τρόπος αξιολόγησης

Η τελική αξιολόγηση πραγματοποιείται σε ηλεκτρονική πλατφόρμα εξετάσεων με πρακτική εξέταση. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα να αξιολογήσουν τις γνώσεις τους με τεστ-ασκήσεις πρακτικής.

Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης

Το παρόν πρόγραμμα διοργανώνεται από τη Vellum Global Educational Servicesμε επιστημονική εποπτεία των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Συνεπώς, ο επιμορφούμενος, έπειτα από επιτυχή παρακολούθηση θα λάβει ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επιπρόσθετη βεβαίωση από το ΕΛΚΕΔΙΒΙΜτης Vellum Global Educational Services.

Η διοικητική, οικονομική και διδακτική διαχείριση του προγράμματος γίνεται από τη Vellum Global Educational Services.

Μοριοδοτήσεις

Όλα μας τα Προγράμματα προσφέρουν Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET. Ενδεικτικά, ένα πρόγραμμα540 ωρών πιστώνει 27 ECVET (https://www.iky.gr/el/ecvet).

Τα περισσότερα Προγράμματά μας μοριοδοτούνται ως σεμινάρια, που οργανώθηκαν από δημόσιο Πανεπιστήμιο, αλλά το πλεονέκτημα αυτό:

  • Εξαρτάται από την ισχύουσα νομοθεσία.
  • Διαφοροποιείται ανάλογα με την ειδικότητα του επιμορφούμενου.
  • Δεν αφορά το Πανεπιστήμιο, το οποίο διοργανώνει το σεμινάριο ΜΟΝΟ για τη γνώση και την επαγγελματική ενδυνάμωση.

Το Πανεπιστήμιο στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια επαγγελματικής αποκατάστασης και ανέλιξης των επιμορφούμενων.

Δίδακτρα

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 390 ευρώ συνολικά και καταβάλλεταιεφάπαξ μέχρι 14Ιανουαρίου 2021

(Η πληρωμή κατοχυρώνει και την εγγραφή σας)

*Για τη λήψη του πιστοποιητικού ο επιμορφούμενος/η δεν πρέπει να έχει καμία οικονομική και ακαδημαϊκή υποχρέωση απέναντι στο πανεπιστήμιο.

Ενότητες Προγράμματος

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται, αλλά δεν περιορίζεται στις παρακάτω ενότητες:

ΔιδακτικήΕνότητα1

Εισαγωγή – Εγκατάσταση εφαρμογής I.D.E.Dev-C++5.11 - Δημιουργία Απλών προγραμμάτων και προγραμμάτων Δομών Επιλογής σε C

 

Περιγραφή

 

Στην πρώτη διδακτική ενότητα γίνεται εισαγωγή στα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν και ο σπουδαστής καλείται να εγκαταστήσει την εφαρμογή (Dev-C++ 5.11) στον υπολογιστή του. Στη συνέχεια, γίνεται η γνωριμία με το περιβάλλον εργασίας μέσα από τα πρώτα βήματα δημιουργίας μιας εφαρμογής και παρουσιάζονται τα δομικά στοιχεία ενός προγράμματος, οι μεταβλητές και οι διαφορές και τα κριτήρια επιλογής τους και, τέλος, παρουσιάζονται οι δομές επιλογής και επανάληψης ελέγχου ροής καθώς και οι βασικοί μοναδιαίοι/δυαδικοί τελεστές και ο τριαδικός τελεστής.

 

ΔιδακτικήΕνότητα2

Τελεστές επιπέδου bit (bitwise/ ολίσθησης), Παρουσίαση τυχαιότητας (π.χ. τυχερά παίγνια), Δομές Επανάληψης, Assembly και C

 

Περιγραφή

 

Στη δεύτερη διδακτική ενότητα παρουσιάζονται οι δομές επανάληψης ελέγχου ροής, καθώς και ο τρόπος συγγραφής Assembly γλώσσας σε κώδικα C. Τέλος, γίνεται παρουσίαση  της ψευδοτυχαίας παραγωγής αριθμών.

 

Διδακτική Ενότητα3

Πίνακες, Συναρτήσεις και Δείκτες

 

Περιγραφή

Στην τρίτη διδακτική ενότητα γίνεται παρουσίαση  των στατικών δομών δεδομένων (Πίνακες) μίας και περισσοτέρων διαστάσεων. Στη συνέχεια, παρουσιάζεται η χρήση συναρτήσεων και η ανάγκη ύπαρξης δεικτών, ενώ παρουσιάζεται και ο συνδυασμός δεικτών, πινάκων και συναρτήσεων και η δημιουργία δυναμικών πινάκων, μέσω της διαχείρισης μνήμης.

 

Διδακτική Ενότητα4

Αλγόριθμοι Αναζήτησης, Ταξινόμησης, Δημιουργία Αρχείων Δεδομένων (.txt), Δομές Δεδομένων (structs).

Περιγραφή

Στην τέταρτη διδακτική ενότητα γίνεται παρουσίαση των πιο τετριμμένων αλγορίθμων ταξινόμησης και αναζήτησης και η σύγκριση τους. Στη συνέχεια, γίνεται παρουσίαση τρόπων ανάγνωσης, επεξεργασίας και εγγραφής σε αρχεία κειμένου (.txt), ενώ στο τέλος συνδυάζονται τα παραπάνω με σύνθετες μεταβλητές μέσω δομών δεδομένων (structures).

 

Διδακτική Ενότητα5

Εισαγωγή στον Αντικειμενοστραφή προγραμματισμό με τη C++. Αρχεία βιβλιοθήκης και χώροι ονομάτων. Μετάβαση από τη C στη C++. Διαφορές δομών δεδομένων και κλάσεων. Εισαγωγή στις κλάσεις. Παρουσίαση απλών προγραμμάτων.

 

Περιγραφή

Στην πέμπτη διδακτική ενότητα γίνεται αντιπαραβολή της C με τη C++ και αναφέρονται οι κύριες διαφορές τους. Στη συνέχεια, γίνεται παρουσίαση των πιο κλασικών τρόπων εισαγωγής και εμφάνισης δεδομένων στη C++ και παρουσιάζονται οι κλάσεις και τα χαρακτηριστικά του αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού.

 

Διδακτική Ενότητα6

Μέθοδος Δημιουργός / Καταστροφέας και Κατακερματισμός Προγραμμάτων σε επιμέρους αρχεία. Βελτιστοποίηση μέσω εντολών προεπεξεργαστή, Εμβέλεια μεταβλητών

 

Περιγραφή

 

Στην έκτη διδακτική ενότητα παρουσιάζεται η μέθοδος δημιουργού (constructor) και η μέθοδος καταστροφέα (destructor). Στη συνέχεια, παρουσιάζονται μέθοδοι συνδυασμού mutators με destructors και accessors με constructors. Τέλος, παρουσιάζεται τρόπος βελτιστοποίησης της απόδοσης του κώδικα C++ μέσω των εντολών προεπεξεργαστή.

 

 

 

 

Διδακτική Ενότητα7

Βελτιστοποίηση Κλάσεων, συναρτήσεων και μεταβλητών, Δυναμική δημιουργία Δομών Δεδομένων, Υπερφόρτωση τελεστών, Εγγραφή/Ανάγνωση από αρχεία κειμένου (.txt)

 

Περιγραφή

 

Στην έβδομη διδακτική ενότητα παρουσιάζεται η βελτιστοποίηση Κλάσεων, συναρτήσεων και μεταβλητών. Στη συνέχεια, αναλύεται ο τρόπος δυναμικής δημιουργίας Δομών Δεδομένων και η διαγραφή τους από την Κύρια Μνήμη. Επίσης, παρουσιάζεται η Υπερφόρτωση τελεστών και, τέλος, παρουσιάζεται πληθώρα τρόπων για Εγγραφή και Ανάγνωση από αρχεία κειμένου (.txt)

 

Διδακτική Ενότητα8

Κληρονομικότητα, Είδη Casting

 

Περιγραφή

 

Στην όγδοη διδακτική ενότητα παρουσιάζεται το φαινόμενο της Απλής και της Πολλαπλής Κληρονομικότητας, ενώ παρουσιάζεται και το γνωστό πρόβλημα της πολλαπλής κληρονομικότητας. Στη συνέχεια, παρουσιάζονται όλα τα είδη casting.

 

Διδακτική Ενότητα9

Πολυμορφισμός, Διαχείριση Εξαιρέσεων, Γνωστές Κλάσεις, Γνωστές Επεκτάσεις των C και C++

 

Περιγραφή

Στην ένατη διδακτική ενότητα παρουσιάζεται το  φαινόμενο του Πολυμορφισμού, των εικονικών μεθόδων και κλάσεων και οι Αφηρημένες Κλάσεις. Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά στη διαχείριση εξαιρέσεων της C++. Επίσης, γίνεται αναφορά στις πιο γνωστές κλάσεις της C++ και τέλος, γίνεται μια αναφορά σε άλλες επεκτάσεις που έχει η γλώσσα C/C++ (OpenGL, Arduino).

Εγγραφή / Αναλυτική μέθοδος πληρωμής

Συμπληρώστε την παρακάτω αίτησηκαι έπειτα καταθέστε σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας.

Αίτηση: https://freestudies.gr/formagn.php?infid=programmatismosC

IBANΕΘΝΙΚΗΤΡΑΠΕΖΑ: GR 96 0110 2360 0000 2364 7038 639

IBANALPHA: GR89 0140 5860 5860 0200 2010 137

IBANΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR 39 0172 2290 0052 2902 8785 122

Δικαιούχος: ΤάκηςΝικόλαοςκαιΣΙΑΟ.Ε. –VELLUMGLOBALEDUCATIONALSERVICES

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1.Τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση παρά μόνο εάν ακυρωθεί ή δεν πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα με υπαιτιότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Με την υποβολή της αίτησης παραιτείστε από κάθε απαίτηση για επιστροφή διδάκτρων ή για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή.

2. Ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνίας γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα e-mail που είναι διαθέσιμα είναι τα ακόλουθα:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3. Το πρόγραμμα μαθημάτων είναι ενδεικτικό και μπορεί να αλλάζει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των διδασκόντων,την ανάρτηση υλικού και τις εκπαιδευτικές ανάγκες.

4. Τα νέα πιστοποιητικά του Πανεπιστημίου Αιγαίου απονέμονται ηλεκτρονικά από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης. Συνήθως αποδίδουν Ευρωπαϊκές Επαγγελματικές Πιστωτικές Μονάδες (Ecvet) και ο χρόνος αποστολής τους στους υποψηφίους εξαρτάται από την ολοκλήρωση των ακαδημαϊκών και οικονομικών ελέγχων. Κατά μέσο όρο τα πιστοποιητικά αποστέλλονται μέσα σε διάστημα 1 έως 3 μηνών από την ολοκλήρωση του προγράμματος.

5. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής οποιουδήποτε σημείου της προκήρυξης ανάλογα με τις εκπαιδευτικές και διοικητικές ανάγκες. Η παρούσα προκήρυξη δεν είναι κατ´ ουδένα τρόπο δεσμευτική για τα Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

6. Πληροφορίες για πιθανές μοριοδοτήσεις ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία μπορούν να ληφθούν από τους αρμόδιους φορείς και όχι από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

7. Η εγγραφή στα Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνεπάγεται την αποδοχή της διατήρησης των προσωπικών δεδομένων και της αξιοποίησής τους για εκπαιδευτικούς και διαφημιστικούς σκοπούς.

8. Η εγγραφή στα Προγράμματα συνεπάγεται τήρηση της ακαδημαϊκής δεοντολογίας και των κανόνων καλής συμπεριφοράς. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από τους κανόνες του Πανεπιστημίου και της ευγένειας μπορεί να αποκλείσει τον επιμορφούμενο από τα Προγράμματα, χωρίς επιστροφή διδάκτρων ή απονομή οποιασδήποτε βεβαίωσης.

9. Η λογοκλοπή ή ο λογοδανεισμός οδηγούν στην αποβολή του επιμορφούμενου από το πρόγραμμα χωρίς κανένα δικαίωμα επιστροφής διδάκτρων.

10. Το Πανεπιστήμιο αποκτά το copyright του υλικού που παραδίδουν οι επιμορφούμενοι στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Επίσης, όλο το υλικό του Πανεπιστημίου προστατεύεται από copyright και η, με οποιαδήποτε μορφή, αναπαραγωγή του έχει νομικές κυρώσεις.

11. Οι αξιολογικές κρίσεις για το πρόγραμμα και άλλες προτάσεις απαγορεύεται ρητά να αναρτώνται υπό μορφή σχολίων ή άλλων μέσων στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ή σε άλλες ομάδες δικτύωσης. Προτάσεις, κριτικές και σχόλια γίνονται μόνο στο ειδικό έντυπο αξιολόγησης και λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Τα έγγραφα αιτήματα των επιμορφούμενων απαντώνται μέσα σε 7 εργάσιμες μέρες.

12. Η κατανόηση των όρων «σύγχρονος» και «ασύγχρονος» ως μεθόδων διδασκαλίας θεωρείται αυτονόητη και το ίδιο ισχύει για την άριστη γνώση υπολογιστών, που είναι εκ των ουκ άνευ προϋπόθεση για την παρακολούθηση των προγραμμάτων. Αδυναμία των επιμορφούμενων να κατανοούν τις μεθόδους διδασκαλίας ή προβλήματα που απορρέουν από την ελλιπή γνώση υπολογιστών, δεν θα επιτραπεί να επηρεάσουν την ποιότητα των προγραμμάτων.Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να σταματήσει τη φοίτηση οποιουδήποτε αποτυγχάνει στους δύο παραπάνω τομείς, χωρίς καμιά αποζημίωση.

13. Η απουσία από τα μαθήματα και τις δράσεις των προγραμμάτων, όπως αυτές κάθε φορά καθορίζονται, μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό από τα Προγράμματα χωρίς επιστροφή διδάκτρων ή απονομή βεβαίωσης.

14. Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας είναι πρόθυμα να επιλύσουν κάθε πρόβλημα, που φυσιολογικό είναι να προκύψει κατά τη διάρκεια της μαθησιακής διαδικασίας, αρκεί:

α. Να μη γίνεται υπέρβαση ιεραρχίας.

β. Να απευθύνονται εγγράφως και με ακριβή τρόπο στη γραμματεία των Προγραμμάτων.

Computer photo created by pressfoto - www.freepik.com

Read 3388 times

Newsletter Subscribe

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας.
© 2023 psichologia.gr. All Rights Reserved. Designed by Kosnet.gr